HTML

Vantovább

A blog saját publicisztikáim megjelentetésére hoztam létre, de hogy miért nem egy újságban írok, arról szóljanak a cikkek.

Friss topikok

  • bsteve: Tény, hogy egy-két csodás góltól eltekintve ez a foci vb inkább a ramatyságáról híres... de a zené... (2010.07.08. 13:40) Eminem - Recovery
  • discipline: Én tökéletesen meg voltam elégedve:) Szerintem szuper volt az 1.-2. sorból (2009.07.27. 15:22) Nine Inch Nails

Linkblog

Kit érdekel, hogy ki kinek a kije?

2009.07.22. 22:46 Hentes21

A hétvégén elmentem az EFOTT-ra Bajára és meg kell hagyni, hogy nagyon jó kis hangulatban telt el a hosszú hétvége. Nem tudom, hogy a "B" kategória, magyar fellépők, vagy csak simán a fiatalabb közönség okozza-e, de valahogy sokkal szimpatikusabb a többi fesztiválnál.

Persze feldobja az embert a Dokk Cafe, Stúdió, stb. jól ismert tipegő lányainak látványa, de az egyszerű egyetemista, akinek még nincs meg se a hírneve se a pénze, ami általában az ilyen lányok megközelítéséhez szükséges, az sokkal otthonosabban mozog egy olyan helyen mint az EFOTT. Ide mindenki bulizni jön és nem felvágni. Nincs harag ha valaki beleszól a másik mondandójába, mert általában ezek csak a vidám szituációk fokozását eredményezik.

Korda György volt mindenképp a csúcs élmény, mert szó szerint megvadult a tömeg "NAGYSZÍNPAD-NAGYSZÍNPAD!!!" felkiáltással és "ALL-IN"-t skandálva vette kezdetét a buli.

Történt azonban egy szomorú eset is. A Kozel sörgyár Velke Popovice kisfalujában egy élő kecske volt, amit elloptak. Mai napig nem tudom elképzelni, hogyan lehet ellopni egy ilyen állatot, azt meg pláne nem, hogy utána hogyhogy nem tűnt fel senkinek sem egy mekegő 40kilós sántikáló (megérkezése előtt eltört a lába) teremtmény. A fesztivál végéig nem került elő az általunk időközben "Popi"-nak keresztelt jószág. Egy külön bejegyzés lesz a kecske ami "Dj Schenky és a Botrány" nevű hip-hop reggie ska formáció megalakulásához vezetett.

A fellépők egytől egyig jól játszottak, nagyon egyet sem tudnék kiemelni a látottak közül akik nagyon mellé nyúltak volna.

A Képzelt Város ( www.myspace.com/kepzeltvaros )koncertjét azért megemlíteném, mertegy tehetséges feltörekvő együttes adott egy sajnos alacsony látogatottságú de nagyon magas színvonalú koncertet a Jäger sátrában pénteken 17:00-tól, a legnagyobb melegben.

 

Az EFOTT nagyon kitett magáért mind szervezésben mind lebonyolításban. Jövőre Pécs, mi biztos ott leszünk.

 

Hentes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vantovabb.blog.hu/api/trackback/id/tr911261993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása